De training gaat door De training gaat door. Laatste update: vr, 23/02/2024 - 16:17

Hoofdsponsors

Word lid van AC Westerlo

AC Westerlo in actie

AC Westerlo Nieuwsbrief

Volg ons op Facebook

U bent hier

FC Huizingen & BK 10k (weg) Lokeren

In Huizingen organiseerde OEH de jaarlijkse Allonsius meeting (de laatste jaren een flanders cup) en in Lokeren vond het allereerste Belgisch kampioenschap op de weg plaats.

 

In Huizingen liepen al onze atleten het koninginnenummer van de atletiek: 800m. Brian & Maarten kwamen terecht in de eerste reeks van het naprogramma. Jammer genoeg kon de onervaren haas in deze reeks zijn taak niet volgens afspraak volbrengen. Een te trage doorkomst aan de bel en dan wisten onze atleten reeds dat de race voor een goede tijd over was. Maarten pakte nog uit met een eindjump en finishte in 1.55.55.

Brian heeft sowieso nog niet zijn topconditie te pakken en liep 1.57.01.

Yann Bruers zat in de derde reeks van het naprogramma. Voor hem gelukkig wel een zeer goede haas en opnieuw een persoonlijk record 1.56.76.

Jelle Van Leuffelen pakte de winst in zijn reeks in een nieuw persoonlijk record van 2.09.06 en is na zijn sterke 3000m vorige week duidelijk in de positieve flow.

 

Vader Jan trok naar Lokeren voor het allereerste BK op de weg. Dit BK werd gelopen op een parcours van 10K sterke Jan werd 6de bij de M50 in 37.43